Bogár Zsuzsa vagyok.

Diplomámat 1999-ben szereztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, később ugyanitt tanácsadó szakpszichológusi végzettségre tettem szert.

A Magyar Családterápiás Egyesület képzési rendszerében végzett családterapeuta vagyok.

A képzések mellett nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak szakmai kompetenciám fejlődjön, hanem önismeretem is, mert hiszek benne, hogy csak az képes másokat segíteni a nehézségek megoldásában, aki saját lelki működésével tisztában van. Önismeretemet egyéni terápián, pszichodráma képzésen és autogén tréningen fejlesztettem.

2003-ban létrehoztam az Ágacska Alapítványt, ahol örökbefogadás előtt állóknak, örökbefogadóknak, örökbefogadottaknak nyújtanak pszichés segítséget csoportok, pár- és családterápia, valamint egyéni tanácsadás formájában.

2017-ben egy másik, nem hagyományos családformában élő célcsoport számára hoztam létre támogató szervezetet. Így született meg a Mozaikcsalád Központot, ahol mediációval, pszichológiai tanácsadással segítünk a válás folyamatából fakadó nehézségektől kezdve, az egyszülős lét küzdelmein át, a mozaikcsalád formálásának és működésének esetleges problémái megoldásában.

A gyakorlati segítői munka mellett az ELTE PPK Tanácsadó Szakpszichológusi képzésben oktatok